Son dönemde özellikle yerli ve milli projeleriyle öne çıkan Türk tersaneleri kapılarını basın mensuplarına açtı. Yalova’da gerçekleştirilen ziyarette Türk tersanelerinin gemi üretiminde geldiği noktaya dikkat çekildi.
Son dönemlerde gemi üretiminde dünyada iyi noktaya gelen Türk tersaneleri kapılarını basın mensuplarına açtı. 2-5 Nisan tarihlerinde İstanbul’da IMEAK Deniz Ticaret Odası adına
İşadamı Engin Yakut'un avukatı Serdar Öktem; müvekkilinin yaklaşık 7 yıldır İngiliz otomotiv devine verdiği hukuk mücadelesini kazandığını açıkladı. Av. Öktem, “Türk mahkemesi, İngiliz Jaguar Land Rover marka ve Range Rover Vogue model SUV motorunun fabrika hatalı üretildiğine karar verdi. Bu dava bir tüketicinin, dünya otomobil üreticisine karşı kazandığı ikinci dava olarak hukuk tarihine geçti
‘Koşmak iyi gelecek’ sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Akbatı Koşusu bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşunun gelirleriyle Tohum Otizm Vakfı’na destek sağlanacağı etkinliğe, Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy ve Tohum Otizm Vakfı destekçilerinden ünlü sunucu Ebru Akel ile sporcu Gökçen Arıkan da katılım gösterdi.
Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Akbatı
İstanbullu alışverişseverlerin merakla beklediği ve gelenekselleşen '212 Fırsat Garajı' etkinliği başladı. 7 Nisan tarihine kadar sürecek olan etkinlik genç, yaşlı ve çocuk herkese hitap ediyor.
Gelenekselleşen ve İstanbullu alışverişseverlerin merakla beklediği 212 Fırsat Garajı etkinliği, ziyaretçilerin yoğun katılımıyla başladı. Dünyaca ünlü markalarda yapılan indirimler, vatandaşların yüz
Rönesans Holding’in Hollandalı şirket Port of Rotterdam ve Adana Sanayi Odası (ASO) işbirliğiyle yönetici şirketi olduğu Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi’nin tanıtımı; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak ‘ın da katıldığı toplantıyla Adana’da yapıldı.
Arz ve talep açısından bir kesişme noktası olan Adana Ceyhan’da 8 milyar dolar yatırımla kurula