Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açıklarında yaralı halde bulunduktan sonra İstanbul Akvaryum'da tedavi edilerek sağlığına kavuşan 'Caretta Özgür', Çanakkale'ye getirilerek doğal yaşam alanı denize salındı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Akvaryum ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliği ile İstanbul Akvaryum'da 6 ay bakım ve tedavi gören Caretta Özgür'ün denizle bu
1 Haziran'da vizyona girmeye hazırlanan ve başrolünü Şafak Pekdemir Mengü ile Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı 'Deniz ve Güneş' filminin galası, oyuncularının katılımıyla İstanbul'da bir AVM'de gerçekleştirildi.
Başrolünü Şafak Pekdemir Mengü ile Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı 'Deniz ve Güneş' filminin galası, Cinemaximum Kanyon sinemalarında gerçekleştirildi. 1 Haziran'da vizyona girecek f
Prof. Dr. Orhan Ziylan, ''Gece yatak ıslatma sorunuyla boğuşan ailelerin sadece yüzde 30'u bu sorunun çözülebileceğine inanıyor, tedavisinin olabileceğini biliyor. Bu sorunu yaşayanların yüzde 70'i hem sorunun ne olduğu ve nedeni hakkında çok fazla bilgi sahibi değiller hem de tedavi edilebileceğini bilmiyorlar'' dedi.
29 Mayıs Dünya Gece Yatak Islatma Farkındalık Günü nedeniyle İstanbul Üniv
Türkiye'nin önde gelen bal markalarından Balparmak ve TEMA Vakfı, farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirdiği 'Arıyı Unutma' kampanyasıyla 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nde bir kez daha arıların dünya ekosistemi için önemine dikkat çekti.
Türkiye'nin önde gelen bal markalarından Balparmak, 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nü 'Arıyı Unutma' kampanyasıyla kutladı. Arıların doğa ve insan yaşamına katkısın
Tüm dünyada gerçekleştirilen ve Türkiye'de Aktif Yaşam Derneği'nin hayata geçirerek çocukları açık havada deneyimleyerek öğrenmeye çağırdığı 'Okul Dışarıda Günü', deterjan firmasının desteğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Projeye Türkiye'nin dört bir yanında 3 binden fazla okuldan 470 bini aşkın çocuk katıldı.
Tüm dünyada 2016 yılından bu yana Project Dirt tarafından sivil toplum kuruluşlar