İSTANBUL (İHA) - AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Kategorisi'nde 1.Etap Eşleşmeleri belli oldu. ilk karşılaşmalar 20-21-22 Aralık, ikinci karşılaşmalar ise; 24-25 Aralık 2020 tarihlerinde oynanacak.
2019-2020 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 1'inci devre karşılaşmalarının sona ermesiyle birlikte sıralamada 5 ila 12’nci sırada yer alacak sekiz takım, '2019 -2020 Voleybol Sezonu AXA Si
Prof. Dr. Tezer Kutluk, "Beslenmeye ve fiziksel aktivite dikkat edildiği zaman sindirim sistemi kanserlerinde ciddi oranda korunma mümkün oluyor. O nedenle diyoruz ki; günde 10 bin adım atın. Bunu telefon ya da diğer cihazlarla sayabilirsiniz. Haftanın 5 günü orta şiddette yürüyüş yapılması gerekiyor" dedi.
En sık görülen kanser grubu olan sindirim sistemi kanserleri ile ilgili her türlü bilim
Kız Kardeşim Projesi kapsamında yerel lezzetler üzerine çalışan girişimci kadınların desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen Yerel Lezzet Girişimciliği Destek Programı kazananları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
Kız Kardeşim Projesi kapsamında yerel lezzetler üzerine çalışan girişimci kadınların desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen Yerel Lezzet Girişimciliği Destek Programı kazananları d
1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Takımı, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle düzenlenen öğle yemeğinde ağırlandı. Engelli sporcular kendilerine verilen destek için teşekkür ederken, yemek programında renkli görüntüler oluştu.
Park Adana Restaurant ve Bursa Fenerbahçeliler Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar erkek ve kadın basketbol takımını
Swiss International CEO’su Henri Kennedie, “Toplamda 20 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da olacağız. İstanbul dünyanın en önemli şehirlerinden biri” dedi.
Swiss International, toplam 20 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Projenin ilk ayağını oluşturacak Sultanhamam’daki tarihi 2. Vakıf Han’ın 32 odalı bir butik otel olarak faaliyete geç