- Dünya ilaç devlerinin Avrasya’daki ortak buluşma noktası CPhI Istanbul 2016, 01-03 Haziran tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde üçüncü kez ziyaretçilerine kapılarını açtı.
Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Kafkasya bölgesindeki ilaç sektörüne erişmek için çok önemli fırsatlar sunan fuar, 25’den fazla ülkeden 200’ü aşkın katılımcı firmayı 40’dan fazla ülkeden 4 bin 50
- Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen Türk girişimciler için önemli bir fırsat niteliği taşıyan ve Çin ürünlerinin görücüye çıktığı China Homelife Fuarı açıldı.
Çin ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin en büyük platformlarından olan China Homelife Turkey; Çin Ürünleri Fuarı İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Dünyada uygun maliyetli, her seviyede kalitede ürün ve ham madde bu
- SARIYER'DE YENİ YAŞAM ALANI: MARİTZA LOFT
- Martiza Loft Sarıyer Projesi, Sarıyer'in imara açık son projesi olarak Meriç İnşaat Grubu tarafından 10 ay gibi kısa sürede yüzde 45'i tamamlanarak satışa sunuldu.
Eylül 2016'da yaşamın başlayacağı 1. etapta 'Kentin Stresinden Uzak Kent Merkezi' konseptiyle 22 blok 250 konuttan oluşacak Maritza Loft Sarıyer'in satışlarını ise Remax Ahenk şirketi
- Türk Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği ile Merck, 23-29 Mayıs Tiroid Farkındalık Haftası nedeniyle Kadıköy Koşuyolu Parkında balon uçurma etkinliği düzenledi.
Türk Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği ile Merck’in desteklediği 8. Uluslararası Tiroid Farkındalık Haftasında bu yıl çocuklarda Hiper ve Hipotiroidiye'ye dikkat çekildi. Hafta boyunca, TV ve gazetelerde gerçekleştirilen uzma
Türkiye’nin gözde tatil merkezi Marmaris’te çam ormanlarının içinde yer alan Sentido Lotus Beach otel, beklentilerin altında seyreden turizm sezonuna rağmen tesislerini Nisan ayından bu yana açık tutarak sektöre moral depoluyor.
Marmaris İçmeler’de 650 metre uzunluğundaki kumsalı, çam ormanlarının içinde deniz manzaralı görünümüyle adeta cenneti andıran Sentido Orka Lotus Beach otel 5 yıldızlı